keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Kiitää alla autostrada

Jyväskylässä olin sillo viimeviikolla. 12.päivä menin, 16. pv takasi. Kiertelin kaikki aamupäivät kaupungilla, sovitin läpi lähes kaikki villapaidat, mitä sain käsiini, mutta siltikään ei löytynyt sopivaa. Nümphin villapaita Jim&Jillissä oli paras, mutta en maksa 70euroa paidasta, vaikka siinä olis mitä silkkiä, ja vaikka kuinka ihanasti se laskeutuis ja ei nyppääntyis. Nyyh.



GinaTricot


Mick's


Mick's


Ja tämä oli se unelmapaita. Mutta silti se jäi kauppaan.


Musta, normaali poolopaita. Ois tarvinnu, mutta rahat loppu kesken. :D Ja tämä oli kauluksesta niin tautisen tiukka, että poisottaessa tipautti tuon kuvassa näkyvän korviksen, ja tuo "timantti"osa meni hukkaan. :(


Meinasin ostaa lämmikkeeks, onneks en lopulta ottanu.
~~
Sunnuntaina käytiin lenkillä Harjulla. Kunto selvästi mitä mainioin. :D

Maanantaina kävin siskon kans yliopistolla syömässä. Pääsin opiskelijahinnalla, vaikkei ollu opiskelijakorttia. Ei huomannu kattoa.
Ootin tunnin urheilulaitoksella, ku sisko kävi Bailatiinossa. Tauti ku siellä oli hyvännäkösiä miehiä! Ei mun kirjanluvusta oikeen tahtonu tulla mitään!
Käytiin sitte vielä AaltoAlvarissa uimassa.

Tiistaina ostin viimeinki 9. tuotantokauden Frendit! Yliopistolla pääsin taas syömään halvalla. Mutta illalla oli sitte paniikki, ku pääsin elämäni ensimmäiseen lätkäpeliin! JYP vastaan Kärpät, näky TV:stä. Mentiin vähä myöhässä, oli seisomapaikat. Eka erä jouduttiin vaan seisomaan siinä takaseinää vasten. Sitte väliajalla tyypit lähti yläriviltä pois ja suhahdettiin siihen välittömästä. JYP voitti 2-1!

Keskiviikkona käytiin syömässä RAX:ssa. Lähettiin yhessä vasta kaheltatoista kaupoille. Oli kiva olla välillä muutenki ku yksin. :D
Illalla mentiin hellareitten "tukikohtaan". Oli mukavaa. (: Ehottomasti joskus pitää mennä uusiks!

Torstaina lähettiin kotiin, mutta sitä ennen pääsin vihoinki SubWayhin!
Nukuin lähes koko linkkamatkan, mutta sitte jakso olla tädin synttäreillä koko illan.


Loman saldo:
  • 2 lepakkopaitaa: tummapinkki ja harmaa (GT)
  • 2 pitkää toppia: leijonankeltainen ja valkoinen (GT)
  • valkoiset villasukkikset (GT)
  • 3kpl pikkareita (H&M)
  • 5 paria mustia sukkia (H&M)
  • musta korkeavyötäröinen hame (GT)
  • valkonen vyötärövyö (Seppälä)
Näillä mennään:


Lauantain nuortenilta: sukkikset, leij. kelt. toppi, villatakki (GT), korkeavyöt. hame, nilkkurit seppälä, asento Käläviä.

Lepakkopaita, valk. toppi, farkut Mick's


Tämä on se toisen värinen isohihanen paita! Rakastan näitä. ♥


Ja todistusaineisto: olin todellakin pelissä. Olen oikein ylpeä itsestäni! Ja tietysti uudestaan. Miehiä tappelemassa, nams. ♥ :D

Ei kommentteja: