perjantai 12. joulukuuta 2008

'miksi haukut? se sattuu.'

Nyt on kyllä ollu niin mukavia päiviä. Vaikka oonki tihrustanu itkua joka viides minuutti niin oon oikein onnellinen.

Eilen oli lukion pikkujoulut. Mulla oli oikein mukavaa. Emmää mitään tanssinu, mutta oli hauskaa seurata ihmisten *kröhm* esittämistä. Siellä oli oikein mukavasti sohvat aseteltu sitä toimintaa varten, ja jokku loppuajasta meinaski käyttää toista sohvaa vähä kyseenalasempaan toimintaan. : DD
Mutta joo, ah♥ mulla oli niiin mukavaa. Mitään ei sen kummennin tapahtunu. Mutta toivottavasti vielä joku päivä. (; ja eipäs siitä sen enempää.

Tänään oli ihan samaa soopaa tylsä päivä, vaikkaki koulu alko vasta yheltätoista am, ah. ♥ Tehtiin fysiikan tunnilla (2h, 13.50-15.46) semmosia työhömskiä, mistä piti tehä kans kunnon reportaasi. Laskettiin leikkijunan keskinopeutta, oliko vähä hauskaa:D! Mutta se otti hermoille ku mun piti tehä semmonen koordinaatisto siihen millimetripaperille. argh! Mutta tein niin tarkkaa työtä, että lopulta siinä ei ollu yhtään virhettä! :)))

Asuja! kaks samanlaista lähestulkoon. Oon niin rakastunu siihen mun Jim&Jillin tunikaan, etten haluais pitää mitään muuta päällä. :D Tässä siitä taas kaks sovellusta.


Farkkujen kans tämä oli viime lauantaina oman seurakunnan nuorten pikkujouluissa. Sieltä sitte mentiin harjotteleen meijän näytelmää joulujuhlaa varten! Ja ku tuo tunika ei oikein näytä hyvältä farkkujen kanssa, niin oikiasti tarvisin semmoset farkkulegginsit! *vinkvink*


Tämä asu oli viime sunnuntain konsertissa. Sain jakaa ohjelmia ja toivottaa ihmisiä tervetulleeks! Ja sitte huolehein portaikon lyhdyistä ja jajajaja olin yks uhrin kantajista! Se oli oikein mukavata. (:

Mutta näin. Ja tässä muutes kuva, joka oli Kälviän seudun sanomissa. Se on sieltä Itsenäisyysjuhlasta! Asu on tässä.

Oonku missäki hautajaisissa. :DTässä on fiilistelyjä äikän aineen parista. Aiheena vaatemuoti sellasena pinnallisena katsauksena.että näin.

Kiitti hei!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oot tosiaan rakastunu tohon tunikaas. sohvaa kyseenalasempaan toimintaan? jaaha:) täytyy kyllä myöntää, että vähän hautajais asu. miksi niin mustaa? itse ostin juuri h&m:stä ruudullisen hupparin, josta lyötyy kaikkia iloisia värejä kirkkaankeltaista, limenvihreää ja neonsinistä. se päällä ei yksinkertaisesti pysty itkemään ja olokin virkistyy.

elisa kirjoitti...

Hakusessa on pitemmän aikaa ollu joku ihanan pirtsakka tunika, mutta mistään ei löydy sopivaa. :D Ja sitte ainoat löydetyt on ollu mustia.
Vaatekaapista löytyis vaikka mitä värejä, mutta näin talvella en osaa yhdistellä niitä hyvin, ku suurin osa on kesäpaitoja.(:

elisa kirjoitti...

ja musta on tällähetkellä kotoisa. :D