keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Jyväskylä
Kolme kuvaa. Kaikissa samat vaatteet. Kaikki samasta kulmasta. Kaikissa hiukset huonosti. Kaikissa täysin uudet vaatteet.

Kuvat otettu siskon kämpillä. Olin tälle reissulle kirjottanu ostoslistan, sellasia mitä oon jo kauan himoinnu. Siihen kuulu:
  • löysä neule-/puuvillatakki, joka on helppo heittää vaan päälle ja näyttää hyvältä
  • farkkulegginsit
  • monikerroksinen kaulakoru
  • normaaleja pitkähihasia paitoja
Takki: check! (GT)
leggarit: check! (Jim&Jill)
monikerroksinen kaulakoru: lähes check! (en ihan nyt sellasta ostanu, se mun medaljonki saa kelvata vielä) (GT)
pitkähihanen: tänään check! Ginalla oli hyvä musta, kivan tuntonen ja kaikkee. :D Käyn sen melko varmasti ostamassa.

Lisäks GinaTricotissa oli tuommosia tank toppeja (itellä samanlaisia jo ennestään: leijonankeltanen ja valkonen). Rakastuin tuohon raijalliseen(harvinaista minulta) !!

Kokonaisuudessaan oon oikein onnellinen uusien vaatteiden omistaja. Tämän reissun ainut huonopuoli on ollu siinä, että ollaan siskon kans syöty herkkuja niin paljo, ettei vaatteet näytä oikein hyvältä. :D Toissapäivänä yks vaate näytti niiiin ihanalta, eilen sama paita näytti siltä makkarankuorelta. Onneks en ostanu jos se ei ruokaa kestä ! :DDD
Nyt pitää tunnin sisällä olla valmis lähtemään taas kaupungille. Siskolla loppuu luento 10.00 ja se jää tekeen yliopistolle jotain tehtävää. Viimeistään yheltätoista pitäis olla täällä.
Tänään voi ostaa muutaki ku listasssa, sillä rahaa on satanen ja pakolliset on jo ostettu. Oon niin ylpiä itestäni, vau!

Käytiin eilen kattomassa Revolutionary Road. Se oli ihan hyvä, en osaa muodostaa siitä mitään tarkkaa mielipidettä. Se oli aika kovaa tekstiä. Sen vois kattoa uudestaanki. Se oli semmonen että tuli ikävä omaa kultaa ja onnellista avioliittoa. Tuommosta en mistään hinnasta haluais! Ärsytti eniten se naisen toiminta ja ku ne poltti koko ajan. Ei ne melekeen muuta tehnykkää. :D

Tänään mennään Hellareille. Jeejee! Onneks mulla on vaatteet valmiina. <3
Mukavaa päivänjatkoa!!

P.S. On se mukavaa ku ei oo mitään velvotteita tämän blogin pidon suhteen. Voi niitä raukkoja, keitä kaikki anonyymit haukkuu. Itellä keskimäärin kommentti kuussa. Kun ei oo lukijoita, niin voi vuodattaa tänne vaikka elämänsä. :D
Mutta voi sitä riemun määrää ku se kommentti tulee postaukseen! (:

Ei kommentteja: