torstai 23. huhtikuuta 2009

Mulla kauas menolippu on.

Pahoillani tummasta kuvasta, mutta ette mitään menetäkkään! Eilinen konserttiasu koostu mustasta, mustasta, mustasta ja mustasta! Hopeinen koru oli ainut valo. Enkä seissyt noin tyrkyllä siellä, eivätkä jalkani normaalisti tiettävästi mee noin oudosti(vai onko noissa jotain outoa? Omaan silmään ainaki ottaa.:D) Oli oikein mukavaa siellä niin !

Tänään koulussa näytin vähän siltä ettei vaatteita ois ehtiny valita. Ja ku mää oikein yritin asuun panostaa ni sitte tulee tämmönen. Pah! Alla oli se GT:n sinivalkoraidallinen pitkä toppi ja se näky sieltä, nyt on vaan paita noin kiinni.

Mutta ilokseni tajusin tänään, että kun pikkasenkaan ajattelee mitä päällensä pistää (tai jättää sen 10g meikkivoidetta pois naamasta) ni eroaa hyvin yläasteen massasta! Me ollaan osan niiden kans samaa aikaa syömässä. Seiskat on nykyään niiiiiin samannäkösiä. (Tarkoittaen sitä että: ripset klöntissä, meikkivoidetta puolipurkkia, nudehuulet, platinablondi ja useimmiten toppi, collegetakki, farkut ja ne sellaset valkoset nilkkurit.) Ah tätä luovuutta! Omaperäistä! Lukio on ees vähä avartanu näkökulmaa tähän massateiniyteen. Toki sitä itekki oon vielä pahassa teini-iässä, muttei mun silti tarvi samalta kavereiden kans näyttää. :D
Kuten ystäväni ko. yläasteelta tokaisi: "Yläasteella pitää pukeutua niinku kaikki muut, mutta lukiossa saa olla jo tuolla lailla vapaampi!" (vapaasti käännetty, en muista tarkalleen.)

Mainiota jatkoa päivään! Lähen syömään kanaa.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Se on vähän sellasta vuoristorataa, sanoisinko :) Ensin voi olla tosi tärkeää kuulua porukkaan pukeutumalla samalla lailla kun muut, sitten siitä tuleekin kauheeta pyrkimystä pukeutua eri tavalla kuin muut :D Koko ajan on toisten mielipide voimakkaasti läsnä. Sit kai toivottavasti joskus pääsee siihenkin pisteeseen, että pukeutuu vaan niin kun hyvältä tuntuu, vaikka se sit oliskin samanlaista tai erilaista ku muilla :P

elisa kirjoitti...

Tämä kyllä huomattu omalla ja muiden kohdalla! 8)