tiistai 9. kesäkuuta 2009

Kollaasi minusta

Mulle on vielä sen johdosta blogin pitäminen helppoa, että mulla ei oo paljoa lukijoita. Tai ei ainakaan sellasia "pitkäaikasia". Tämän johdosta voin olla viittamaatta vanhaan lupaukseeni kollaasini esittelystä. Tehtiin semmoset koulun kuviskurssilla ja sen piti kuvastaa meitä ihteämme.


Parempia kuvia ette saa.

Kollaasi piti jakaa 4 osaan. Yhteen osaan horoskooppimerkki, toiseen oma nimi, kolmanteen mistä pitää (elokuvat, musiikki, ohjelmat, yms.) ja neljänteen eläin joka kuvastaa ihteä.
Tein työhön mahdollisimman sekavan taustan, korostamaan sitä etten tiiä mitä haluan ja että oon aika sekava ja värikäs. :D Jaoin sen tuommosilla paperisiivuilla, jotka menee yli paperista, kuvastaen että haluan rikkoa rajoja(tai jotain muuta yhtä mieltä ylentävää). Taustalla on viittauksia vaatteisiin, musiikkiin, ruokaan ja muuhun, sillä jätin tuon "pitämis" osion vain semmosille tietyille jutuille.
Horoskooppini on neitsyt. Nimeni on Elisa. Pidän Aku Ankasta, Frendeistä, Rumasta Bettystä, Huippumalli Hausta ja Project Runwaystä(ja ois näitä oikeesti paaaaaljon enemmänki, en vaan sillo niitä tuohon muistanu). Eläin jota muistutan on joutsen ja vain sen takia etten muuta keksinyt ja ku joutsen etsii itselleen oikean kumppanin kenen kans se viettää sitte koko loppuelämänsä.

Kirjotin tänne sillo ko tämä työ oli vielä kesken, etten tykkää tästä. Sillo olin tehny vasta tuon taustan. En (muistaakseni) muuttanu tuossa taustassa sittekään mitään. Ja nyt tykkään siitä just tuommosena.

It's just like me!

Ei kommentteja: