keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Still here!Joskus täytyy pitää taukoa. Hengittää syvään ja antaa elämän kulkea hetki itsekseen. Itellä se hetki on katkonaisesti kestäny yli kuukauden, enkä vielä osaa sanoa, millon pääsen taas normaaliin, rauhallisempaan elämään käsiksi. Ehkä tästä on tullu mulle jo normaalia, kenties.
Oon ehtiny ajattelemaan. Ehkä liikaakin, sillä silloin oon saanu asiat täysin sekasin ja valtavan ahistuksen. En tiiä, miksi mulla nyt vaan ei mikään toimi. En jaksa mitään. Toissapäivänäkin itkin puolituntia, ku viulun kieli meni poikki. Niitä saa kaupasta, c'mon! Mutta silti.
En oo ees jaksanu lukea blogeja. Se sai yleensä ajatukset pois itestäni, ku seurasin toisten elämää. Nykyään käyn ehkä kerran parissa päivässä Facebookissa tarkistamassa viestit. Sitte katon teeveetä 3h päivässä. Ja kuntoilen ja syön kaiken sen eestä mitä kulutan. Emmä muuta jaksa.

Oon ollu hiljaa jo kauan. Mutta tämä blogi on ollu mielessä lähes päivittäin. Tykkään tehä tätä. Harmittaa vaan, etten pysty tekemään tätä sillä kapasiteetilla ku toivoisin. Voisin nyt piristyä kuvaamaan taas itteäni ( kuka siitä ei piristyisi? :D ) ku tapetit vaihetaan. (: "Kuvausseinä" tulee yksvärisenä, kuten 2 muutaki seinää, ja "vallitseva seinä", joka näkyy ekana ku huoneeseen tulee" niin tulee mustavalkosella kukkakuviolla. Valitsin niitä suurella antaumuksella ja syvällä ja pitkäveteisellä pohdinnalla! Niihin oon nyt tyytyväinen. ( Voisin ehkä yrittää saada hommattua itelleni uuden, paremman lampunki... Tulis vähä valoa lisää. (: ) 

Mutta niin. Oon mää sentään vähä kuvannu itteeni. Surkeassa valossa tokin huonolla kameralla, mutta ei voi mitään. Mitäs oonkaan saanu aikaan?


   
     
 

Yritin piristää ihtiäni erilaisilla asuilla ja samoin söpön värisellä jätskillä. Sitte tein uudet korvikset with hamahelmet ja kaaduin kiireessä pyörällä ja teloin polveni kunnolla (kuvassa jo viikko jälkeenpäin tapahtuneesta)... seuraavana päivänä kaaduin toiselle jalalle...

Lähden nyt sählyyn, että sais tähän aassiin vähä liikettä. :D Esittelenkin teille tässä vielä mun uudet kengät! (H&M - 19,90€ - korko 10,5cm, korkeimmat mitä omistan!)

Nyt tuntu löytyvän sitä intoa kirjoittamaan! Kun hän päätti, että julkaisuja tulee vähintään joka toinen päivä, minä sanon, että tästä eteenpäin, postauksia tulee vähintään joka kolmas päivä! Aamen.Ei kommentteja: