tiistai 9. helmikuuta 2010

Hertta vai ruutu?

 

Otin aamulla ensimmäiset kuvat uutta seinää vasten. Huomaa, miten valo ei oikein asetu tasaisesti, mutta onneks lamppujen asentoa voi muunnella. (:

Kuusamo tuli ja meni. Meillä oli aivan huisin mukava viikonloppu! Oltiin siis reissussa hellarinuorten kans, majotuttiin Oivankiin.
Vkloppu sisälsi paljon maukasta ruokaa, sählyä, paskahousua & ristiseiskaa, rentoa löhöilyä, lumikenkäkävelyä ( ja osalle uimista ja laskettelua ) sekä saunan ja avannon! Kävin avannossa pulahtamassa 5 kertaa, joista 2 kertaa lumihangen kera ja lisäksi vielä kerran vain lumihangessa. Oikein mukavata! Ja tietenki haluan heti uudestaan!

  

Sählypelissä oli muutes miehet ja naiset sekasin, ja ne miehet oikeesti oli vanhempia ja vahvempia, mutta silti minä tein kolme (3) ! maalia. So Proud!

Vaatepuoli reissulla, kröhm. Siellä ei oikein ollu ketään, kenen vuoks pitäis pukeutua ( eikä sitä yleensäkään pitäis pukeutua kenenkään muun vuoks ku ittensä, ) niin mulla oli mukana kaikki mun GinaTricotin pitkät topit (5) ja kolme tavallista pitkähihasta + sitte toki mun kauniit kauhtuneet vaarinhousut! Niillä mentiin koko reissu.

Katotaan taas mitä huominen tuo tullessaan. Kasvohoito on varattu huomiselle ja kampaaja torstaille. Wanhat on oikeesti jo ens viikolla! Mää en oo valmis !!!

Ei kommentteja: