maanantai 19. huhtikuuta 2010

Nothing is gonna hold me back!

Iloitkaamme kaikki! Sain kuin sainkin eilen valmiiksi sen uskonnon esseen. Se ei ihan pysynyt vaaditussa aiheessa (joka siis muuttui rikkaudesta ja köyhyydestä teeseihin vanhemmuudesta ja lapsen hyvästä elämästä), mutta sain sentään 1,5 sivua. (:

 
Mua jännittää tämä viikko ihan simona, kun pitkän syvällisen harkinnan jälkeen pääsen torstaina kampaajalle. Mulla on ollu kampaus suunnitteilla jo kuukauden päivät ja mitä lähemmäs toteutusta päästään, sitä hermostuneemmaksi tulen; "mitä jos se ei passaa mun vaatteisiin ja pitää ostaa uudet" tai "mitä jos kampaaja ei suostu tekeen sitä" jne. Näin painajaistakin jo! (samassa unessa meijän äiti kylläkin laitto ruskeat pidennykset harmailla raidoilla...)


Mutta samalla odotan tätä viikkoa, kun tyttöseni tulee meille perjantaina ja tehdään jotain erikoisen hyvää ruokaa, naminami. Ja toki loppuviikko on siksikin mukava, että pääsen esittelemään niitä uusia hiuksiani. Toivottavasti niissä on jotain mitä esitellä! :D 
Nyt te jännäätte että mitä sieltä tulee. Hahaa!

Fiilistelymusiikkia! Vähän erityyppisiä, u might say.
Hei, mitä mää teen tämän blogin ulkoasulle? Levennänkö? Haluaisin vaaleammaksi, mutta sitte pitäis uusi banneri kehittää... Katotaan mitä jaksan. (:

Ei kommentteja: