maanantai 3. toukokuuta 2010

When you do right, nobody remembers. When you do wrong, nobody forgets.

Olen erittäin paha ja mainostan arvontaa, jonka MouMou järjestää. Tällä selvä.


 
Vaatetuksessa hain inspiraatiota Eevalta, kenen asuja rakastan. Ne eroaa sen verran muiden seuraamieni bloggaajien asuista, että se on oikein virkistävää. (: Olenpas paha.

On muuten pohdiskellu, että oikeasti mun tutut ei tiedä yhtään, jos mää viittaan johonki blogiin/blogin kirjoittajaan. Oon lukenu blogeja jo sen verran kauan, että tuntuu jo että kaikkihan niitä lukee. Miten joku ei voi tietää Suomen luetuimpia muotiblogeja? Porukoita ja siskoa melkeen jo ärsyttää, kun tuntuu etten tiiä mitään muuta kun sen, mitä joku toisella puolella Suomea teki tässä taannoin. Ehkä mun pitäis tutkiskella elämää netin ulkopuolella, ettei tää käy liian vakavaksi.
Mutta se on äärimmäisen rentouttavaa, kun oma elämä rassaa ja voi lukea toisen pohdintoja elämästä ja sattumia päivänvarrelta. Aina silloin, kun mulle tulee semmonen pitempi viikon-parin blogitauko, jolloin en edes muiden kirjoituksia ehdi lukemaan, niin tulee aivan ahditunut olo. Pitää vaan ajatella omia asioita. Se jos mikä pitemmän päälle ottaa päästä. 


Huvittavinta tässä pohdinnassa on, että sen lukevat vain ne tutut, joille teen viittauksia blogeihin. Nauttikaa! (:

1 kommentti:

Eeva kirjoitti...

Hihii, voin kyllä kuvitella tuon asun myös itseni päälle :)