perjantai 26. marraskuuta 2010

Pitkät kastuu sateessa, lyhyet hukkuu lammikoihin.


Tein ihan vietävän hyvää pitsaa! Oisin kyllä ehkä laittanu hieman eri täytteet, jos oisin eilen kaupassa ajatellu tekeväni tämmöstä, mutta mentiin niillä mitä oli. Harmi vaan ettei oo gluteenitonta. Mutta saanpahan sen täysin itselleni!
Koeviikot on kyllä parhaita. Syntyy jotain tällasia herkkuja, suurimpana innostajana se lukemisen välttäminen.  Oon kyllä tehny jonkulaisen henk. koht. ennätyksen, kun tällä viikolla on tullu viis kertaa leivottua: muffinseja, leipää, keksejä, pitsaa ja suklaakakkua. Ehkä musta tulee ihan hyvä äiti. (:

Our kids are going to be fat, aren't they?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei blogisi on tosi mukava. Ilo lukea :) harmi että kirjoitat niin harvoin :)
T: innokas blogisi lukia

elisa kirjoitti...

Voi olipa mukava kuulla, kiitos! Viimeajat on koulu painanut niin kovaa päälle, ettei oikein muulle ole ollut aikaa. Ja täytyy myöntää, että surkea kamera on yksi syy harvaan kirjoitteluun. :D Mutta kun nyt koulun ohella töissä ollaan, niin luultavasti saan kerättyä rahat pikaisesti uuteen kameraan, ja sitten saattekin olla varuillanne! (;

elisa kirjoitti...

Selvennänpäs itselle ajatustani. Huonot kuvat eivät innosta kirjoittamaan. :D Ja haluaisin tekstin lisäksi aina julkaista kuvia. (: