keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Näin saat stressistä voimaa

En ole vielä hakenut korkeakouluihin.

Haku kyllä on vasta kolmatta päivää käynnissä, mutta silti. Palvelin osoitteessa www.yliopistohaku.fi vastaa pyyntöihin liian hitaasti. Ilmeisesti siellä on muutama muukin. Hakuaika loppuu 12.4. klo 16:15. Miksi vartin yli?

Hakupaikatkin ovat selvillä. Ensimmäinen on aina ollut vaihtoehtona, toinen tuli mukaan viimeisen kuukauden aikana vaihtoehtona eräälle toiselle linjalle, joka ei nyt käynnisty.

Yliopistoon haluaisin lukemaan luokanopettajaksi. Mulla on aina ollut sellanen tunne, että voisin pärjätä hyvin sillä alalla. Ja olen suunnitellut, että valmistuttuani vanhan ala-asteeni opettajat jäävät eläkkeelle ja minä valtaan koulun, muahhahhah! Että sillälailla.

Toinen haku lähteekin sitten JAMKiin, liiketalouden koulutusohjelmaan. Ensimmäisen vuoden perusopintojen jälkeen suuntautuisin muotiin ja vähittäiskauppaan. Tämä on siis korvaavana vestonomin koulutukselle.

Molemmat opiskelupaikkatoiveet suuntautuvat Jyväskylään, mutta laitan kokeilun vuoksi hakuun myös luokanopettajakoulutuksen Tampereen yliopistoon. Johonki päästään tai sitte meen vuodeksi töihin keräämään rahaa. Sitten mennään vuoden päästä uudella innolla!

Osaan tehdä muffinseja.

Ei kommentteja: