lauantai 11. kesäkuuta 2011

Käyn ahon laitaa, minä ilman paitaa


Lämpötila huidellut viikon +32C, ja minä olen joko ollut töissä 1300-2030 tai istunut autossa matkalla pääsykokeisiin ja takaisin! Sitä yrittää aina välillä käydä makoilemassa takapihalla ja ottamassa väriä pintaan. Onneksi pääsin eilen töiden jälkeen käymään uimassa meressä! Talviturkin voi oikesti heittää vain mereen - ainakin täällä rannikolla asuvat.

Tänään juhlittiin mummua, ko se täytti 70v. Käytiin Himangalla syömässä ja sitten palattiin kotiin mummulle kahvittelemaan. Ihtellä oli päällä tuo ilmeisesti tämän kesän hitti, Jim&Jilliltä ostettu mekko ja legginsit, jotka oli jalassa ihan siveellisyyden nimissä. Luovuin niistä sitten lopulta, kun ei ne hengitä yhtään! Kaulassa on elämäni ensimmäinen oma Kalevala-koru, Lähde. Sain sen ylppärilahjaksi. (Ja anteeksi nuo kauheat avokassukat - kaikki nätit olivat pesussa! Tiedän, ettei niiden pitäisi näkyä.)

Tänään onkin sitten vuorossa kesäjuhlat, jossa minä sitten juonnan nuortentapahtuman. Pitäisi varmaan kirjoittaa jotakin ylös: tullut hieman liian tutuksi omat viimehetken hermoilut, kun itsekään en tiedä, mitä pitäisi tapahtua.

Kuulemisiin!

Ei kommentteja: