sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kävin sentään aamulenkilläkin

Tajusin tänään, että jokin on nyt muuttunut.
Kiersin sunnuntaipäivänä Jyväskylän Kauppakatua puoli tuntia ennen kauppojen aukeamista. Olin päättänyt, että saan ostaa jotain nättiä itselleni, kun kerran kaupoille asti pääsin pitkästä aikaa. Viimeksi ostamani vaate oli se villapaita, tasan 20 päivää sitten ostettu - sitä edeltävää vaateostosta en edes muista! Mutta tänään lupasin itselleni uuden vaatteen. Mitä siitä sitten seurasi? Tutkailin kauppojen tarjontaa (pääasiassa talvitakkeja, yhden taidan kotiuttaa tiistaina!), eikä mikään oikein pistänyt silmään. Etsein jotain budjettiin sopivaa, hyvälaatuista yläosaa, jossa olisi jokin erikoinen leikkaus, yksityiskohta, yms. Mutta kun ei! Mikään ei innostanut. Turhaan kiersinkin yli tunnin näitä perusnaistenputiikkeja, kunnes päätin pistäytyä Stadiumilla



Stadiumilla käteen tarttui heti isompi kasa paitoja ja housuja. Siinä vaaterekkien välissä mieleeni muistui, että tosiaan, viimeisten kahden kuukauden aikana ostamistani vaatteista kaikki (paitsi se villapaita) ovat olleet treenivaatteita!
Kuka olisi uskonut, että Elisa ei enää osta sellaisia elisavaatteita, vaan päätyy ostamaan urheiluvaatteita? Tälläkin hetkellä päälläni on niin sporttiset vaatteet, että vanha pullamössöminä järkyttyisi. Noh, ehkä tästä selvitään. Mutta kun havahdun siihen, että itseltäni löytyy nyt kaapista juoksutrikoot alan epäilemään itseäni. Oikeastiko?

2 kommenttia:

Suvi-Marja kirjoitti...

näytätkin kyllä hoikistuneelta :)

elisam kirjoitti...

Voi kiitos! :D Yritys on kova!