maanantai 10. syyskuuta 2012

Success is in the attemptNäin sitä vain tuli muutettua uuteen huoneeseen!

Hieman on huone kyllä tyhjä. Toinen huone on astetta pienempi, joten eihän siihen huoneeseen ostetut tavarat täytä tätä täysin. Säilytystilaa tässä on vähemmän kuin toisessa huoneessa, mutta kun vain saan tänne sen yhden suunnitellun lipaston, niin tulee edes hiukan lisätilaa kaikille noille vielä lattialle jääneille tavaroille.

Huomasin tavaroita siivoillessani ja laittaessani vaatteita monesta kaapista yhteen, miten valtavasti niitä oikeasti on! Osan olemassaoloa en edes muistanut. Muutama vaatekappale meni jo kirpparipussiin, mutta täytyy asennoitua siihen, että laitan enemmänkin vaatteita kiertoon.Olen viime viikon aikana hankkinut kaikkea perustavaraa tähän talouteen, kun vanha kämppis vie mukanaan muun muassa hänelle aikoinaan ostetut mikron, pölynimurin ja ruokailuryhmän.

Pöytä ja kolme tuolia löytyi SPR Palokan kirpputorilta. Markkinoiden halvin mikro Gigantista ja tarjousimuri Citymarketista. Kuopion Ikeasta löytyi sitten kaikkea muuta kivaa, jotka nyt yhtäkkiä koin tarpeelliseksi ostaa. Ehkä sitä taas vuoden selviää!Ei kommentteja: