torstai 4. lokakuuta 2012

Made with pride, to be worn with pride.

Olin viime viikonloppuna Turussa HOPE-tapahtumassa. Kannatti maksaa, tapahtuma oli huikea! Isolla porukalla saatiin yhdessä rukoilla ja ylistää meidän Jumalaa. Viikonlopun aikana saatiin myös tehdä hyvää.


Oikeudenmukaisuus-torilla oli erilaisia pisteitä, joista esimerkiksi sai tietoa lähetystyöstä ja erilaisista hyvääntekeväisyyskohteista Suomessa. Lisäksi oli myyntikojuja, joiden kautta pystyi tukemaan muun muassa Afrikan käsityöläisiä. Yllä olevan kuvan nahkaranneke on yksi tapa. Leather Wrapin maahantuoja on Kalahari, ja se on valmistettu käsin osana vähempiosaisten työllistymisprojektia. Rannekkeeseen on listattu Hengen hedelmät Gal 5:22-23.


Turkulainen Mangomaa tuo Afrikasta kaikkea pullonkorkkikorviksista afrikkalaisiin kankaisiin. Heiltä ostin puisen kirahvin, Twiga Dogon, jonka nimesin kotoisasti Aapoksi. Muistaakseni kyseinen kirahvi on valmistettu Keniassa. 

Julia Immonen oli puhumassa A21-kampanjasta, joka tekee työtä ihmiskauppaa vastaan. Ihmiskaupan uhreja on tällä hetkellä arviolta 27 miljoonaa! Luku kasvaa jatkuvasti. Tuliko hieman epätoivoinen olo, kun en ollut ikinä ajatellut sitä näin suureksi ongelmaksi? Heidän BECAUSE-rannekettaan en ostanut, mutta tuin heidän työtään muuten. 

Lisää suomalaisten tukemaa ja tekemää hyväntekeväisyyttä voi seurata esimerkiksi Autolla nepaliin-blogista, jossa pojat matkasivat autolla Nepaliin hakemaan paikallisia koruja ja ovat nyt kotimatkalla! 

Olinpas informatiivinen.

Ei kommentteja: