lauantai 29. marraskuuta 2008

Amor venme a buscar. Te necesito no lo ves, no puedo más.

Il Divo-aamu tänään. Pitäis mennä itekki siivoomaan. Mutta! Löysin kengät!!

Ah, ihanat. <3 Kesti vähän aikaa totutella, ku jalat ei tykkää mistään kengistä, mutta nää tuntu parhaimmilta. Mukavasti ne nahkakengät maksaa.
Kuvassa Indiskan paita, alla GinaTricotin toppi ja uudet kengät ShoeStopista.

Asuja viime viikolta ja aikasemmalta ajalta. Varmaan samat farkut joka asussa, mutta muuten erilaiset. Oon oikein ylpiä itestäni! Kaikkina näinä päivinä oli jalassa Seppälän nilkkurit.

Äitin H&M paita ja vanhat mintunvihreät helmet.


GinaTricotin bolero, H&M tunika.

Korvikset Turusta(en tiedä mistä, sisko ostanu) ,Toppi GT, lepakkopaita GT

Siskon kauluspaita, GT toppi alla ja äidin huivi.


Ensimmäinen viikko takana 3.jaksoa. Ihan mukavia uusia kursseja: Psygologia, fysiikka ja kuvis alko uusina. Laitan sitte kuvan mun kuviksen kollaasista, ku se on valmis. Toivottavasti siitä tulee hyvä, ku tein siihen viime tunnilla paljo, ja nyt haluisin muuttaa siitä paljo. En tykkää enää. :OO
Pääsen luultavimmin taas laulamaan nuorteniltaan. Ja Ulla kysyä mua eilen juontamaan tänä iltana. Tyhmänä suostuin, ja nyt pitäis jotain höpistävää keksiä. Onneks ei tarvi siinä kauan olla. :D Nyt pitää mennä siivoomaan. Laitetaan jouluvalot ikkunaan!
Muutes nääs. Saan taas syödä karkkia maanantaina! Tai no en enempää ku sen pukkikalenterin suklaan päivässä, mutta on seki nyt jotain. Alotin tänä vuonna 5.10. eikä oo ollu kertaakaan heikkoa hetkeä. Yllättävän helposti tää aika meni! :D
Facebook on aivan liian sekava, en tajua siitä mitään. :''< Menen suremaan asiaa. Olkaa mun kavereita. ♥

Ei kommentteja: