lauantai 1. marraskuuta 2008

Mukavaa marraskuuta!

Eilen aamulla alko satamaan lunta. Maahan se jäi, ei ollu räntää. Nyt se alkaa kylläki jo vähä sulaa. Vois kerranki jäädä maahan siihen helmikuuhun asti! Muut pitää tyhmänä, mutta mää kaipaan kunnon -20ºC pakkasia! Nenä ja korvat kipristelis kunnolla, posket helottais punasena. Mutta ei sillo haluais kouluun mennä. Vois vaan pötkötellä kotona ja oottaa joulua. ♥

Mutta tästä tähän päivään. Tai oikeestaan torstaihin. Kuvasin videon. Mutta se näköjään meni aika persposkilleen. :D Mutta mulla on video varmaan viimeviikolta? Yhellä toisella videolla laulan ihan naamantäydeltä ja kolmannella soitan viulua. Mutta niitä ei vihi laittaa päivänvaloon.
Mutta sain tästä videosta selville, että se on kuvattu torstaina 25.10. Pyörin ihan paniikissa koko ajan tuolla tuolilla, mutta ehkä tää taito tästä harjaantuu!
Mun pitäis lukea jonku omavalihteman klassisenmusiikinsäveltäjän elämästä niin, että muistan sen ulkoa maanantaina. Pitää kirjottaa kokeessa essee. Franz Schubert on vahvoilla! Se kuoli vaan 31 vuotiaana.Pukeudun turvalliseti. En tiiä mikä päivä.päivän biisi. Kiitos ja kumarrus.

Ei kommentteja: