perjantai 2. tammikuuta 2009

Uudet metkut

Vuosi vaihtu. Ja nyt määki oon citiläinen. Kälviä katos maailmankartalta ja nyt ollaan yhtä suurta Kokkolaa Ullavan, Lohtajan ja Kokkolan kans.


Koon puolesta niiden ois pitäny liityä kaikkien Kälviään! Meijän alue yhdistää nuo kaikki muut: ois ollu helpompaa. Ja Kälviä on nätimpi nimi.

Noh, nyt se näyttää tältä.

Mutta se siitä.


Uudenvuodenaaton asu. Oltiin sukulaisten kans serkuilla pommittamassa ja syömässä. Serkusten kans oli lisäks aika kovat SingstarAbba-skabat.
Paita on alelöytö, jota oon jo aikasemmin kattonu Jim&Jillissä. Ja ku sinne oli lahjakortti niin mikäs siinä ku kympin makso. :D Kuviosta tulee pääkipiäks, mutta kuitenki laav it.♥ Musta vyö tuossa rinnuksen alla, H&M:n housut ja saman firman laukku.

Uudenvuodenpäivän-asu. Oltiin Uuden Kokkolan alueen seurakuntien yhteisessä kokouksessa. Täällä Kälviällä, tietenkin. Selvästi oli riemu katossa poseerauksesta päätellen. Toinen alelöytö-tunika Mick'sistä. Vähän iso hartioilta mutta niin sen kai kuuluu ollakki. Alla on Hennesin ja Mauritzin ruskea poolopaita ja jostain ostetut ruudulliset sukkahousut. Kaulassa GinaTricotin medaljongi. :)


Alotan kirjottamaan koneella sitä äikän ainetta, pitäis olla oikiasti just kohta sillään valmis.

Laav ya ool.<3

Ei kommentteja: