perjantai 28. elokuuta 2009

I'm in l♥ve with Ben&Jerry's

Elokuun viimeinen viikonloppu, mökkikauden päättäjäiset. Mikä olisikaan parempi juhla alaikäisten ylenpalttiseen juopotteluun? Mää luulin aina ennen, että Venetsialaisia juhlitaan ihan ympäri Suomen, mutta totuus olikin hieman eri. Täsmennetäänpäs:

Venetsialaiset on elokuussa vietettävä veneily- ja mökkeilykauden päätösjuhla. Venetsialaisia pidetään myös veden, tulen ja valon juhlana. Juhlaa vietetään lähinnä Pohjanmaalla, Keskipohjanmaalla ja Hämeenlinnassa, mutta koko Länsirannikolla vietetään erinäisiä tapahtumia, Uudenkaupungin saaristolla tapahtumalla on jo vuosikymmenien perinne. Tapahtuma on vähitellen lähtenyt leviämään myös muualle maahan.
Näin Wiki sanoi.

Mutta sitten itse Venetsialaisten kotisivuilta nykyhetkestä:
Viime vuosina venetsialaisten juhlinta on laajentunut koko viikonlopun mittaiseksi. Elokuun viimeisen lauantain Venetsialais-tapahtumista Kauppatorilla ja eri puolilla kaupunkia on vuosien kuluessa tullut tuhansia ihmisiä keräävä, kesäkauden suurin vuosittainen yleisötapahtuma Kokkolassa. Rantahuviloiden perinteisen venetsialaisohjelman lisäksi järjestetään kaupungissa mm. konsertteja ja urheilutapahtumia. Periaatteena on se, että mahdollisimman moni voisi löytää mieleistään ohjelmaa näiltä Kokkolan karnevaaleilta.

Sorry guys, mää en aio lähteä ryypiskelemään ja esittelemään pikkareita vanhoille juopoille. Mää meen huomenna nuorteniltaan ( jonka juonnanki vielä ) ja sunnuntaina sukulaiset tulee synttärikahveille. Täytän Maanantaina 17 vuotta! Lahjoja saa lähettää. EHKÄ mennään kattoon johonki ilotulitusta lauantaina.

Näin vielä sivuseikkana, asuni tältä ja edelliseltä päivältä. Näistä ei toki mitenkään huomaa, miten tyylini vielä muotoutuu ja mieleni siinä mukana. :D


Mukavia viikonloppuja!

Ei kommentteja: