keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Takuutodistus



Eilen pääsi toista kertaa käyttöön tuo uusi ginan villapaita. Senhän oikiasti pitäis olla iso, mutta ko mun päällä se oikia koko näytti aevan tyhymältä, niin ostin sitte kokoa XS.



 Eilen ei oikeen tapahtunu mitään. Oli oikein tasapaksu päivä. Paitsi, meillä oli paloharjoitus. Yläkoulun rehtori kuulutti että nyt tää pidetään ja että sitte ku se antaa luvan niin kaikki (yläkoulu,lukio&henkilökunta) lähtee pihan vastakkaiselle parkkipaikalle. Se anto luvan ottaa takit mukaan (not so realistic..) mutta aateltiin ettei siellä mitää semmosta tarvi. No, ulkona oliki astetta kylmempi ja kymmenisen minuuttia saatiin siellä jonossa täristä ennenku annettiin lupa mennä sisälle. Tästä kaikesta luultavasti seuras, että näin yöllä unta, että meidän kemianluokka räjähti. Ja palohälytys ei kuulunu tietokoneluokkaan ja mää huusin kurkkusuorana: "KOULU PALAA, KOULU PALAA! TÄMÄ EI OLE HARJOITUS!" :DDDD




Toivottavasti niitä paloharjotuksia ei ny ihan heti järkätä uudestaan. Paitsi että jos vaihtoehtona on että se on sitte tammikuussa -20asteessa, niin mieleluummin vaikka heti!

Ja ei, meidän ei annettu hajottaa ikkunoita, jotta oltais päästy nopeemmin ulos. :(

Ei kommentteja: