lauantai 31. lokakuuta 2009

Hei, älä meeee! Sä et jättää mua vooooi! (8)On se rankkaa tämä opiskelijan arki. Oikein on päätetty, että koeviikolla, joka siis on jakson viimeinen viikko(, eli siis vain kerran jaksossa), pidetään kokeet. Osa Ihanista opettajistamme onkin sitte päättänyt tehdä toisin. Ensi viikolla, joka siis ei ole jakson viimeinen viikko, järjestetään kolmet (3) välikokeet; yhteiskuntaoppi, biologia ja psykologia (ja se juuri onkin mukavinta, että ne välikokeet aina tulevat samalle viikolle♥). Eikä siinä vielä kaikki! Samalle viikolle (ensviikko) ja sitä edeltävälle (eli nyt päättyvälle) päättivät kaikki muut opettajat antaa tehtäväksi aineita. Olenkin siis viimesen viikon aikana väkertäny 3x äikän kirjotelmaa ja ruotsin aineen sekä samalla ois pitäny tehdä italian aine, mutta jätin sen nyt viikonlopulle ( joka osoittautuu vielä pahaksi virheeksi..). Ens tiistaille pitää olla valmiina historian essee juutalaisvainoista. Ja sitte onki vielä italian sanakoe oottamassa!


En voi ainakaan valittaa tekemisen puutteesta. Taidanki tästä lähteä lukemaan perinnönjaosta ja käräjäoikeudesta. (: Yhteiskuntaoppi onki muutes nyt ainut aine, johon innolla keskityn! Ihan oikiasti.

PS. Ja nää välikokeet ei vaikuta mitenkään siihen, että kokeita ois vähemmän koeviikolla, ei toki! Koeviikolla edelleen odottaa 8koetta/5päivälle. (:

Ei kommentteja: