tiistai 8. kesäkuuta 2010

My life has changed so much this year

Mullakin on tosiaan (viimein) loma alkanut viime lauantaina. Oon oikeasti yrittänyt nauttia näistä ensimmäisistä kesälomapäivistä sen tuskastuttavan koeviikon jälkeen. Asukuvia tuli otettua naurettavan vähän, ja ehkä sattuneen voin kuitata vähäisellä motivaatiolla minkään suhteen. Kurssityöt jäi viime tinkaan, kokeisiin luku viimeiselle illalle. Mutta ihmeen hyvin kaikki meni, koenumerot olivat väliltä 8+ - 10-. Äiti ihmetteli tätä suureen ääneen "ethän sää ees lukenu!"
Mutta niin. Kyllä joistain asuista sain kuvat.


Tädin 50-vuotis juhlilla Jurvassa. Juhlien lopuilla ei energiataso enää korkeimmillaan.


Tähän asuun kuuluu sellainen tarina, etten katsonut lämpömittaria, vaan vain sen että 'kyllähän siellä aurinko paistaa'. Hellekelit näköjään päättivät juuri loppua kun uskaltauduin paljastamaan sääreni. Pfah. Oli niin kiire, että juoksin vain hakemaan mukaan legginsit, jotka vetaisin sitte koulussa jalkaan. Oliko hiukan kylmä pyöräillä!


Tämä erittäin virkistynyt kuva on otettu meijän lukion perinteisellä Seljes-reissulla. Aina lukuvuoden viimeisenä perjantaina lähdetään kolmen tunnin reissulle. Sinne on matkaa sellaiset 22kilsaa ja sinne sai lähteä joko kävellen, pyörällä tai bussilla. Kuinka vaikeaa on arvata, minkä välineen valitsin?

Ajattelinkin oikein nyt taas yrittää panostaa kirjoittamiseen, kun kouluhommista päästiin pariksi kuukaudeksi. 
Lisää juttua tulossa, stay tuned!

Uutiskevennys: Sain äidinkielen essee-kokeesta 9+, kun kirjoitin aiheesta " Oikeutta suomalaisille miehille!". Siitä tuli  hyvä. :D Se jopa pääty ainoana oppilaan kirjoittamana juttuna vuosikertomukseen ( Ei laskettuna mukaan sitä vartavasten kirjoitetut jutut vuoden tapahtumista. )

EDIT// ja tämä on 200 blogikirjoitus, wihii!

Ei kommentteja: