maanantai 14. kesäkuuta 2010

that feeling after taking your high heels off after a night out ♥


Tänään on vuorossa terassin siivous (kunhan vain tuo aurinko rupeaa lämmittämään) ja teoriatunti. Huomenna meen leikkaamaan naapurin pihanurmikon, sillä hän on reissussa ja sitten on teoriatunti. Keskiviikkona lähdetään siskon ja äitin kanssa Tampereelle ja siellä hillutaan perjantaihin. Lauantaina on ensimmäinen työpäivä tarjoilemassa! Seuraavalla viikolla on maanantaina kampaaja ja sitten mennään tekemään äitin kanssa tekemään mummun kämpälle juhannussiivous ja sitten on teoriatunti, tiistaina on ensimmäinen ajotunti (jeij!) ja sen saman nurmikon leikkaus. Ja teoriatunti. Keskiviikkona lähdetään sitten Juhannuskonferenssiin Keuruulle ja siellä meneekin sitten sunnuntaihin. Muut ei sitä tiedä, mutta konffa on "meidän piireissä" se kesän odotetuin juttu. (:


Eilen oltiin mummulla (ei samalla, jolla käyn siivoomassa) juhlimassa mummun synttäreitä, lauantaina olin ensin nuortenillassa ja sitten lähettiin Kokkolan baptistien järjestämään  AITO Summer Reggae Picnic - tapahtumaan. Se oltiin suunniteltu pidettävän ulkona, mutta koska vettä tuli taivaan täydeltä, pidettiin se sisätiloissa. Kuvissa esiintyvät vaatteet oli päällä justiinsa tuolloin! Pe-La yö vietettiin tyttöjen kanssa mökillä. Laulettiin Singstaria, pelattiin Ligrettoa, syötiin paljon ja katsottiin Prinsessa ja sammakko. Se on muutes vieläkin ihana!

Aurinkoa odotellessa!

PS. Kyllä, olen niin toivoton CSS:n kanssa, että otin blogin muokkaukseen avuksi valmiin pohjan. :D  Ehkä mää kohta annan tämän olla rauhassa.

Ei kommentteja: