torstai 8. heinäkuuta 2010

Jos 700 liittyy sunnuntaihin mennessä, pyöräillään Kokkolasta - Helsinkiin!

Siitä on melkein kuukausi, kun viimeksi kirjoitin tänne. Surullista, että lähes jokainen kirjoitukseni on alkanut saman tyylisellä lauseella viimeiset kuukaudet. Kadonnut en kuitenkaan ole, ei siitä pelkoa. Olen vain kerennyt niin moneen paikkaan, ettei kotona ole ehtinyt pysähtyä. 16.-18.6. oltiin äitin ja siskon kans Tampereella kaupunkilomalla (tai no, mulle shoppailu on lomaa, muille ei niinkään). 19.pv. olin töissä tarjoilemassa häissä, 20.6. oli sisko-21w-juhlat. 23.-27.6. meni juhannuskonferenssissa Keuruulla. 28.6. mulla alko siivoustyöt vanhainkoti Leporannassa dementiapuolella. Viime viikonloppuna (2.-4.7.) oli Kälviällä Evankeliumijuhlat, joissa toki piti hillua kahteen asti aamuyöllä. Tilaisuuksissa en oikein käynyt, mutta ihmisiä oli mukava katsella. (: Ja oli lauantaina vielä hyvää seuraakin! Eilen oli äidin puolen serkustapaaminen. On meillä hyvännäkösiä pikkuserkkuja!

Leporannassa päivittäin saan desinfioiden pestä samat huoneet ja vessat. Vessoihin kuuluu mukavia yllätyksiä, joita voi löytää niin pöntöstä, lattialta kuin myös roskiksesta. Siellä olen nyt sitten ollut 2vko, toiset 2vko vielä edessä. Millään mahtipontisella palkalla en työskentele, mutta kyllä se riittää vielä kotona asuvalle lukiolaiselle. (: Työpäivät muutes kuluvat tehokkaasti tiirailemalla paidattomia, kattoa uusivia raksamiehiä!

Ostin Tampereelta suhteellisen paljon uutta, olinhan (pitkästä aikaa) ihan omissa varoissani liikenteessä! Siltä reissulta olisi myös kuvia, mutta kuvat ovat siskon kamerassa, kameran johto minulta piilossa ja sisko töissä.
(kuvat lisätty 210710)

 

Moro, moro, osta poro! (usein vanhusten herättämiseen käytetty tervehdys)

Ei kommentteja: