maanantai 30. elokuuta 2010

Isn't it amazing how a person who was once just a stranger, suddenly meant the world to you?


Elämässä tulee päivittäin vastaan valintatilanteita, jotka oikein ratkaistuna voivat piristää kummasti. Esimerkiksi perjantaina päätin ostaa uuden tunikan hintaan 9,95e, jonka pohjalta sain loihdittua mukavan sunnuntaiasun.


Perjantai-iltana päädyin kaupungille, kun päätin lähteä siskoni ja miehekkeensä kanssa Kokkolan Venetsialaisten Shopping Night-tapahtumaan. Jätin siis sählyn väliin ja lähdin ostoksille. Pääsin kuuntelemaan Rexiäkin!


Tänään päätin, että on aika pistää taas jalkaan raitahousut, jotka ostin Helsingin Indiskasta. Täydellä bonuskortilla ja 7,90e lunastin nämä muruset itselleni, tosin tarkan harkinnan jälkeen. Vaatekaappini olisi nyt huimasti tylsempi ilman!


Perjantaina tein väärän valinnan lähtiessäni kaupungille vain kolme kerrosta vaatetta ylläni. Siitä syystä minulla on nyt nuha. Mutta konjakkilusikallisen (Meidän talossa juodaan alkoholia vain sairaana lusikallisen verran!) jälkeen voin vain toivoa parasta ja mennä viereiseen metsään poimimaan mustikoita äitille, joka kotiin tultuaan leipoo huomisiin 18-pirskeisiini mustikkapiirakkaa!

Siitä tulikin mieleeni: Wuhuu, My last day as an seventeen-year-old!
En voi kyllä sanoa, että: Finally I'm an adult!

Ei kommentteja: