sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Älä kerro taivaan olevan rajana, jos kerran kuussa on jalanjälkiä.

On se kumma, miten nopeasti elämä oikeasti vilahtaa, päivä kerrallaan. Matikan kirjotuksista on jo melkeen kaks viikkoa, enkä kuitenkaan oo siitä ehtiny kunnolla toipua. Nyt painaaki päälle sitte kaikki muut kouluhommat, jotka sovittiin ennen kirjotuksia ja jolloin tuntu, että siihen on vielä niiiin pitkä aika!


Synkän ja kiireisen arjen keskeltä muistaa aina joskus ajatella blogiakin. Varsinkin silloin, kun oma sisko valittaa päivittämättömyyttä. Raukka ei muuten varmaan kuule sisarestaan. :D

Maria, ne oli hyviä kuvia silleensä, mutta kauheita keskivartaloa katsottaessa. (:

 Kerkesin eilen vielä ihastella, miten näteiltä puut näyttää kun on värikkäitä lehtiä. Tänään on tilanne sitte hiukan toisenlainen, kun myräkkä on sen verran kova, että puskatkin yrittävät karata. (: Pitäis kirjottaa kaksin kappalein äikän yo-wannabe vastausta, eikä jaksais yhtään. Kannattaa jättää viimiselle illalle! Kävin jopa niin alhaalla, että etsein vastaustekstejä netistä, hyhhyh.

Jos saisin nyt viettää sunnuntai-iltaa välittämättä koulusta tai muista velvollisuuksista, voisin lähteä kavereiden kanssa nautiskelemaan sisätilojen lämmöstä vaikka elokuvaa katsellen. Saa nyt nähä mitä tässä keksitään!

Polttakaa kynttilöitä! (:

edit// tehdään jotain tiistaina♥

Ei kommentteja: