perjantai 15. lokakuuta 2010

home alone+unknown noises=ninja mode


Tyylikäs kuva, eikö totta? Valot ja varjot ovat kohdillaan, asun suunnitteluun on käytetty aikaa ja vaivaa, sekä hiukset ovat laitettu lämmöllä. Malli poseeraa kuin tietäisi mitä tekee. Nyt tähän tulee vielä lisätä not.
Muuten elämä sujuu mallikkaasti. Kameran kanssa meillä vain ei enää oikein synkkaa. Tai sitten se on tuo paita. Kuvattavassahan vikaa ei tietenkään ole!
Meillä alko nyt loma, niinkuin varmaan puolella Suomen koululaisista. Ei siinä oo mitään hienoa, kun ei saa naureskella niille, jotka on koulussa kun itse on lomalla. Unelmatapaus ois, että yläkoululaiset ja lukiolaiset olisivat eri aikaa lomalla! Mua ei edes haittais sitte se tilanne, että me ollaan koulussa ja ne lomalla. Saattaisin jopa rakastaa silloin lukiota. Tämä tilanne tulee kyllä vastaan sitten kirjoitusten jälkeen. Lukulomaa ei lasketa, eihän se oikeasti edes ole lomaa, kun lukujärjestys sillekin suunnitellaan.


Lomasuunnitelmia ei oo lyöty vielä lukkoon (alkaa kyllä jo kuulostaa siltä, että aion olla lomalla yli sen viikon..), mutta halu ois lähteä käymään Jyväskylässä siskon luona. Ehkä siinä keskellä viikkoa. Pitää nyt kattoa, jaksaako se mua heti ku on tullu reissusta kotia. Sen näkee sitte. (: Enhän kylläkään toki aio mennä kyselemään, josko sieltä olisi tuliaisia tullut..

Nyt valmistaudun sähläilemään sählyssä. Pari viikkoa jäänyt välistä, toivottavasti ees osan ajasta jaksaa juosta pallon perässä. Meidän peliä pitäis kyllä joskus videokuvata, on se sen verran huvittavaa. :D

Ei kommentteja: