lauantai 1. tammikuuta 2011

010111


Joulu meni jollotellessa, suklaata syödessä ja kankaita haaliessa. Sain Brotherin perusmallisen ompelukoneen joululahjaksi ja joulupäivänä tulikin ommeltua ensimmäistä kertaa sitten 7.luokan käsityötuntien!


Ainakin oma loma vaikuttaa onnistuneelta. Koulu on täysin unohtunut ja se pitäisi varmaan palauttaa mieleen, sillä opiskelujen olisi määrä alkaa jo ylihuomenna. :D
Alennusmyyntejä olen kolunnut niin Vaasassa kuin myös Kokkolassa. Aika laiha saalis, mutta laatutavaraa: tyyny, hame, 2 muumi-dvd:tä, tunika. Ja eilen käytiin aiemmin suunnittelematon reissu mekko-ostoksille, kun sisko miehekkeineen ilmoitti, että olivat menneet jo 6.pvä kihloihin! Ei muutakuin kihlajaisia suunnittelemaan! Minut on sitten virallisesti nyt nimetty kaasoksi. (: Vaikka ovat yhdessä olleet vasta 4kk, niin kyllä sen aika pian huomasi, että tässä tämä tulevaisuus on. Siskokulta♥Tänään juhlimme sushilla, eilen oli prinsessakakkua. Jämiäkin on sitten myöhemmäksi. Ketkä on kuullu "rääppiäisistä"? Täällä ois!

Gott nytt år! Itsellä tämä vuosi näyttäisi olevan täynnä muutoksia, jos vain ovet avautuvat, enkä joudu jäädä Kälviälle vielä vuodeksi.

Ei kommentteja: