tiistai 22. helmikuuta 2011

Päiväni blondina


Meidän koulun penkinpainajaisperinteessä meni jokin vikaan kun koulu perustettiin 90-luvun puolivälissä - ainakin mitä opettajiin on uskominen. Mutta me, ehkä tässä asiassa vanhoilliset lukiolaiset, jatkamme velvollisuudentunnossa perinnettä koulun kaunistamisessa. Joka vuosi abiturientit viettävät penkkaritorstaita edeltävän illan koululla järkäten koulua teemansa mukaiseksi. Meillä oli aiheena Hollywood, ja edeltävinä lähivuosina on ollut Villi länsi, Satuhahmojen taivas ja helvetti sekä Pirates.
Vision mukaisesti hankittiin rekvisiittaa kuka mistäkin, ja pääosin hankinnat koostuikin leffajulisteista. Kaikki lähialueen elokuvateatterit ja videovuokraamot koluttiin läpi ja kyllä sieltä aika tehokkaasti sai tavaraa idealla "viekää kaikki mitä jaksatte".Yläkerrasta tehtiin liikkumiskelvoton sokkelo. Luokkahuoneet ovat siis yläkerrassa.

Lopputulos olikin sitten vanha, likainen elokuvateatteri w/ walk of fame w/ punainen matto. Sohvanurkkauksessa oli elokuvastudio, Cinema Abi, jossa pyöri hahmojemme trailerit. Niin ja tosiaan, loppusilaus oli 30 popcornpussillista levitettynä lattialle. Ja juniorit siivoaa !
Kaksi ihmistä sanoi ääneen tunnistaneensa hahmoni. Ihan hyvä saldo. :D Asun tein itse, oli sen verran yksinkertainen.
Päivä oli mahtava - vaikka rekka-ajelu korvattiin 8 auton saattueella (mikä oli kans aika mukavaa!) -, illalla käytiin syömässä opettajien kanssa ja sieltä suunnattiin pienemmällä porukalla yöksi mökille. Loppumietteenä päivälle voisi sanoa, että Onneksi näitä päiviä tarvitsee kokea kaikessa ihanuudessaan vain kerran elämässä, semmosta stressiä se aiheutti! Mutta nyt lukulomaa jatkamaan! (:

Ei kommentteja: