lauantai 10. marraskuuta 2012

Mitä tänne jää kun mä lähden täältäVaikka ulkona on lunta vähän sillälailla juupas-eipäs meiningillä, on mielestäni talvi. Ainakin siitä syystä, että kun vihdoin vaihdoin paksumman ulkotakin päälleni, tuli silti pyöräillessä hieman kylmä. Kylmyys saattoi myös johtua tuosta päälläni olleesta paidasta, joka ei ehkä viskoosisena (ja kutistuneen) ole se kaikkein lämpimin.

Mangon paita on kuitenkin ihana, vaikka tuhosin sen pesemällä. Sen seuraksi pääsi kaulaan uusi risti, ranteeseen nahkaranneke ja laukuksi Anttilasta 20% alennuksella ostettu Mexxin laukku. Farkut ovat KappAhlista ja jalassa oli rakkaat Vagabondini (piti tarkistaa googlesta miten vagabond kirjoitettiinkaan...).

Olen aika onnellinen monesta noista tuon asun vaatteistani. Laukusta en meinannut päästää enää irti kun sen kaupassa ensimmäisen kerran näin, hinnasta huolimatta. Paitaan rakastuin myöskin ensisovittamalla, vaikka se onkin nyt aiheuttanut harmia. Mutta sen selkä on siltikin ihana. Nahkarannekkeen sisältö kuvaa omaa elämänasennettani ja se on muutenkin ihana. Farkut istuvat hyvin eivätkä purista. Nauhalliset Vagabondini ovat talveni pelastus. Ristikoru on ainakin vielä ihana, mutta ristinä sitäkin rakkaampi. "Risti vain, risti vain..."

Nih, sitä vain että juu.

Ei kommentteja: