lauantai 3. marraskuuta 2012

Tonight is gonna be Legen...

Viimeiset kaksi viikkoa ovat koulun suhteen olleet melko leppoisia. Niitä edeltävä viikkokin oli kontaktivapaa. Olisihan sitä koulutehtäviä tehtäväksi, mutta ainahan on huominen. Huominen on vain tainnut olla tulossa reilun viikon verran.

Onneksi aika ei ole käynyt näinä pitkinä tekemisenvälttelytunteina pitkäksi. Huimasti on auttanut kaksi pakettia, joista ensimmäinen saapui viime viikolla ja toinen tämän viikon alkupuolella.



Amazonin lähetys sisälsi How I met your motherin seitsemännen tuotantokauden. CDONin paketissa oli neljän Disneyn lisäksi Downton Abbeyn ensimmäinen kausi. Disneyt katsotaan sitten siskon kanssa yhdessä, mutta nuo sarjat menivät omilla kerroillaan kumpikin kahdessa päivässä. HIMYM on huippu kuuden aikaisemman kauden perusteella ja siksi se päätyi tilaukseen samana päivänä kun se julkaistiin, Downton Abbeyn aavistin itselle sopivaksi teemansa ja muiden kehujen perusteella. Sekin oli kyllä hintansa väärti! Nyt vain odotellaan seuraavia kausia. Onneksi jälkimmäinen on jo saatavilla; HIMYMin julkaisussa taitaa vierähtää vielä arviolta vuosi.


... Dary!

2 kommenttia:

Ville Niskanen kirjoitti...

How i met your mother on kingi!!! :)

elisam kirjoitti...

Niiiiiinpä!