keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Puhumattakaan sitten seuraavasta viikosta


Enhän minä minnekään ole menossa. Mitään en ole tekemässä nyt viikonloppuna. Muuten vain sain yhden luennon menemään nopeammin suunnitellessani listaa tavaroista, mitä tarvitsen mukaan ja muuten vaan huoneeni on täynnä sekalaisia kasoja.


Ehkä joku juna lähtee Jyväskylän matkakeskukselta siinä ennen puoltapäivää ja ehkä joku saattaa sinne hypätä kyytiin, minähän en tiedä asiasta mitään. Ehkä joku ottaa evääksi Picnicin täytetyn patongin. Ehkä tämä joku viettää yön kotona ja hyppää aamulla bussiin, jossa saa istua taas seuraavat kuusi tuntia. Mutta ehkä tällä tyypillä on seuranaan ehkä jotain parhaita ihmisiä. Ehkä tämä reissu voisi olla seurakunnan nuorten perinteinen Kuusamon reissu, ken tietää.

Toivottavasti tällä jollakulla on hauskaa ja toivottavasti hän pystyy nukkumaan bussissa, sillä viidestä perättäisestä päivästä neljänä istutaan junassa/bussissa neljästä kuuteen tuntia per päivä. Onneksi siellä on avanto ja sauna.

2 kommenttia:

Laapa kirjoitti...

Oi, Kuusamo! :) Se on kiva paikka talviurheilla:) Oikein kivaa reissua!

Laapa
laapalaura.blogspot.com

elisam kirjoitti...

Kiitos! Mukava reissu olikin. (: Harmi vain etten oikein päässyt tekemään mitään urheilullista kun teloin jotenkin jalkani jo ensimmäisenä iltana. :D