perjantai 9. maaliskuuta 2012

Sisareni, kummalla on useammat Vagabondit?

Kun hätä on suuri, on äitkin lähellä, vai miten se nyt oli.

Lähdin keskiviikkona ystävän mukana Seinäjoelle Sateet lähetä-iltaan, kun siellä oli Menora-kuoro laulamassa.Ystäväni soittaa kuoron bändissä pianoa ja oma äitini oli laulamassa (ja koko porukka on muutenkin tuttu) niin oli mukava lähteä minireissulle.
Kun päästiin paikanpäälle ja äitiä sain halattua, niin äiti ja kuoronjohtaja kysyivät samantien, että tulisinko mukaan laulamaan. Olin jotenkin henkisesti valmistautunut siihen, että saatan joutua kuorolavalle, joten ei siinä suuria yllätyksiä tullut. Kerran olen aikaisemmin (juhannuskonferenssissa) ollut lisäjoukkona kyseisen kuoron kanssa ja kappaleetkin olivat tuttuja.Olin suunnitellut palaavani ystäväni ja hänen äitinsä kyytillä Jyväskylään sitten tilaisuuden päätyttyä, mutta iltakahveilla joskus puoli kymmenen aikaan heitin äitille idean, että tämä lähtisi mukaan Jyväskylään. Kauaa ei tarvinnut suostutella kun äiti jo innostui! Vapaapäiväkin oli jo torstaille etukäteen järkätty ja äitin miniloma sai alkaa! Jyväskylään pääsimme joskus puoli yhden aikaan ja muutaman rästihomman takia pääsin itse nukkumaan vasta yhden jälkeen. Aamulla olikin sitten englanninkielinen esitelmä värien merkityksestä ja olin kyllä ihan pihalla! Ryhmämme diaesityksenkin olin nähnyt tosiaan ensimmäistä kertaa silloin yöllä. Muilla meni hyvin, minulla ei niinkään.
Torstain koulupäivä menikin sitten siinä ja pääsin äitin kanssa käymään kaupungilla.


Muistatteko sen, että olin torvelo ja tuhlasin rahani vanhojen kenkien vetoketjuihin? Tänä talvena olisi ollut tarvetta jo uusillekin, sillä ei ole hyvä jalalle kävellä vain yksillä kengillä. Erehdyin sitten Aleksi13:sta kertomaan äitille, miten olen kuolannut jo monta kuukautta näitä yksiä Vagabondin kenkiä. Noh, eihän äiti itselleen mitään mahda kun on näin säälittävä tytär.
Normaalihinta 129,90e, alennuksessa 70e. Puhdas ajatus on maksaa näistä sitten kesätyörahoista!


Ylimmäisen kuvan pitsipaitakin on ostettu torstaina. 14,95e GinaTricotista, kokoa XL. Ei varmaan pitäisi olla noin löysä, mutta parempi noin. Ihan itse maksoin lahjakortilla. :D

2 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Ihan mielettömän ihanat kengät! :)

elisam kirjoitti...

Kiitos! Niin minäkin ajattelen. :D