tiistai 17. huhtikuuta 2012

I just start being awesome instead

Hui kuinka aika rientää! En oo ees ehtiny valittaa tänne ärsyttävistä takatalvista, jotka sattuu aina niille päiville kun minä olen päättänyt lähteä aamulenkille. Mukavuus voittaa sitten tehokkuuden ja jäinkin taas tänä aamuna odottamaan aurinkoisempia kelejä.

VAKAVAa on luettu, kesätöistä panikoitu. Yritin juuri soittaa mahdolliselle työnantajalle, mutta taitaa olla juuri lounastauolla. Tai sitten hän vain välttelee vastaamista, kenties.


Oon viettäny kaks ihan huippuviikonloppua. Pääsiäisen olin kotikotona ja lauantaina lähdettiin kavereiden kanssa käymään Alajärvellä Arvokkaassa. Päivään kuului muun muassa itkua, naurua, laulua, muutama nenäliina ja kebabin syöntiä pikkulusikalla! Harjoittelu tekee mestarin ja sitä rataa. Ainakin ruokailuvälineiden muistamisessa.

Viime viikonloppuna kämppääni majoittui kaksi ihanaista serkkuani. Kaksi päivää meni kaupungilla pyöriessä ja kyllähän sitä itsellekin aina jotain mukaan lähtee - ehkä hieman liikaakin. Mutta sain sentään Amarillon lounashampurilaisen. Omnomnom!


Nyt olenkin saanut muutaman päivän levätä. Kymmeneltä nukkumaan, ylös yhdeksän tietämillä. Saa hieman korvattua niitä univelkoja, joita viimeiseltä kahdelta viikolta on kertynyt! Huomenna tulee taas vieras loppuviikoksi, kun äiti tulee pienelle talvilomalle.

Täksi illaksi on varattu liput Titanicin 3D-näytökseen. Saa nyt nähdä, nyyhkyttääkö tämä ikuinen romantikko yhtä tehokkaasti kuin Jenna. (; Onneksi siskoni lähtee mukaan, niin ei tarvitse olla se ainut itkijä!

Lumien sulamisiin!

20.43// Nyt se on sitte nähty, huhhuh! Ihana. Mutta en itkeny!

2 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Kerro tuloksista leffan jälkeen. ;D

elisam kirjoitti...

Mitä nyt kyyneleet nousi silmiin viimisillä kohtalon hetkillä, mutta selvisin muuten kunnialla! Toista voi sanoa suurimmasta osasta naisia, jotka kaikki rupes naureskelemaan leffan loputtua kun alkoivat kaivelemaan nenäliinoja esille. :D