lauantai 16. elokuuta 2008

mies.

Nyyh, jouduin luopuun niistä H&M:n kengistä, ei ollu hyvät. Ostan jostain paremmat. :)
Sain toissapäivänä koneen melkeen nurin, ku latasin niin paljo musiikkia. (:
Mutta ah, olen rakastunut. <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://www.latinoreview.com/images/user/freddy-rodriguez.jpg">

On syötävä tuo Eddie Cibrianki(Couch Diaz from Ugly Betty).♥Jotain näiden väliltä ja sitte Frendien Chandler Bingin(Matthew Perry) luonnetta lisäks!


Siis. Freddie Rodriguez + Eddie Cibrian + Matthew Perry = Den perfecta mannen.

Enhän mää paljo vaatimuksia aseta miehelle, eijei.
Kunhan vaan saa mut nauramaan ja saan tuntee itteni rakastetuks ja sellasta niin kaikki on hyvin. Ja joka tykkää samanlaisista kalusteista ku minä!!!
Tajusin tänään kalusteliikkeessä, että tulee suuret ongelmat, jos mies EI halua isoa tummaa ruokapöytää ja nahkatuoleja sen ympärille. (Sacramento ruokaryhmä)
Ja jos miehellä ei oo omaa mielipidettä sisustuksen ja muun suhteen, seki tulee ongelmaks. Mutta ku mää oon kohta jo "sisustanu" tulevan taloni valmiiks, ettei siinä oo sitte paljo päätettävää.
Oi, sinä tuleva hyvävarainen mies, jolla on samanlainen maku kuin minulla, uskovainen ja ulkonäöllinen, kiedotaanko tulevaisuutemme yhteen ja perustetaan perhe? Rakennetaan iso talo jonnekkin ja rakastetaan toisiamme kuolemaan asti?

Ei kommentteja: