lauantai 23. elokuuta 2008

Toissapäivänä/Torstaina olin Nissenillä toistamiseen kokeilemassa piilareita. Nyt päättäväisenä mulla meni siinä vaan 40min laittaa ne piilarit molempiin silmiin ja ottaa pois. Se tuntu kunnon saavutukselta! Sain sitte kotia sellasen viiden parin kokeilupakkauksen ja uudet silmälasit, conversen paksusankaset.
Tänään sitte laitoin äske ekaa kertaa ne päähän yksikseni. Vasempaan meni 5min, oikeeseen vähä pitempään, ku se turkasen linssi ei pysyny kiinni sormessa, oli vähä erilainen ku vasemman silmän piilari. Mutta nyt pääsen onnellisena esittelemään nuorteniltaan, että mää nään! :D
En ikinä muista, mitkä on mun silmien vahvuudet, mutta nyt ne laitan tänne.
Vasemmassa silmässä on -2,00 ja
oikeessa sitte -0,25 ja taittovika -1.50.
Ennen ne oli niin, että vasen oli reilusti miinusta ja oikee oli vastakkaisesti sitte reilusti plussaa. On sellaset eriparisilmät sitte. (: Mutta nyt ne on onneks tasottunu.

~~

Torstai-päivänä mentiin kattomaan Unicef-jalkkisturnausta. Kälviän ja Kokkolan lukiot ja muut sellaset oli siellä pelaamassa. 15 minuutin eriä, ei ehtiny liikaa kyllästyä. Siellä oli mukava katella hyvännäkösiä miehiä, löytyki muutama!
Ja sitte samana iltana oli meijän lukion juniori-ilta. Meitä junioreja oli 18? eli aika hyvi, pieni lukio nääs. Kovin ne yritti meitä innostaa mukaan tanssimaan. En oikeen innoissani ollu, sillä en ikinä missään "diskoissa" ynnä muissa ollu. Tunsin oloni kuivaksi kalaksi. Loppujenlopuks vähä heiluin, en lähteny mukaan siihen perseen hinkkaamiseen. :D Muutaman leikin ne värkkäs, ois voinu olla enemmänki! Ne on nääs mun juttu.

Meen nähtävästi nyt nuorteniltaan laulamaan, jee!

1 kommentti:

Tes kirjoitti...

Minun silmistäni löytyi ties mitä ihmeellisyyksiä, jonka takia minulle sopii vain harvat ja valitut linssit. Että jos sinulla on eriparisilmät niin minulla on mutanttisilmät. :D Ja kyllä se laitto ja poisotto pian nopeutuu. Itsellä ainakin menee ihan parissa sekunnissa kahden viikon käytön jälkeen. :)