lauantai 11. syyskuuta 2010

‎98% tämän päivän nuorista on juonut alkoholia. Kopioi itsellesi jos sinusta muumilimsa on parempaa.

Toissapäivänä äiti ilmoitti, että jos perjantaina mennään käymään kaupungilla, niin lauantaina on sitten vuorossa ikkunoidenpesu. Taustamusiikiksi valikoitui U2, syystä että näin viimeyönä vielä aamulla muistettavan unen! Rakastuin nääs niiden jossain keikalla sen konsertin nuoreen, suomalaiseen järjestäjään (eikä mitään hajua miten alunperinkään pääsin lavan taakse/viereen seisomaan, kun muut olivat 15m lavasta..). Noh, unissa asiat ovat aina vähän vinksallaan ja tilanteet etenivät hiukan turhankin nopeasti. Keikan päätyttyä mies kosi ja itse olin ihan äimistynyt. Sitten U2:n pojat tuli soittaan takahuoneesta siihen viereen akustisesti With or Without You. Jos tämä olisi ollut totta, olisin oikeasti rakastunut ja kihloissa ehkä maailman ihanimman miehen kanssa (jonka ulkomuodosta ei kyllä ole selvää kuvaa... ihanat hiukset sillä ainaki oli).

Mää oon nähny tämän tyyppisiä unia ennenki. Esimerkkeinä tämä parin vuoden takaa ja tässä välissä on kans ollu ainaki yks. Näitä yhdistää aina se, että mies on tumma ja tulinen ja tunnen, miten onnellinen oon ja, ah, niin rakastunut. Yhteistä on myös se, että tämmösten jälkeen oon osannut tehdä valintoja tulevaisuuttani koskien. Saa nyt nähä mitä oikein tapahtuu.

Pitkälle sitä pääsi ikkunoiden pesusta! Nyt pitää mennä jatkamaan, sillä kahden tunnin päästä pitäisi olla jo harkkaamassa ennen nuorteniltaa.


Palaillaan!

Ei kommentteja: