lauantai 5. joulukuuta 2009

I know

Heipsunkeikkaa. Mitäs teille kuuluu?

Olin keskiviikkona siellä Backstreet Boysien keikalla ja tykkäsin oikein. :D Sisko on ollu lähes koko ikänsä niin kova fani, että osasin kaikki vanhemmat kappaleet ulkoa. (:
Lähin ko päivänä junalla kaheltatoista Pasilaan, perillä olin ennen viittä. Meillä oli ylihintanen hotellihuone varattuna Sokos Hotel Pasilasta, ja löydettiinki sinne ilman suurempia ongelmia. Hotellilla tajuttiin, että on se ihan hintansa arvonen: henkilökunta osas asiansa vaikka siinä oli aika hulina, paikka oli siisti, lyhyt matka asemalle ja Hartwalille ja siellä oli tajuhyvännäkösiä ulkomaalasia! Helsingissä oli näköjään just jotku Helsinki Openit, ja just tuolla oli porukkaa ainaki Ruotsista, Ranskasta, Kreikasta ja Irlannista! Että ihan hyvään aikaa satuttiin paikalle. (:

Konsertti alko kaheksalta, jollain erittäin rasittavalla disco-DJ-jumputuksella: Siinä sydän sitte tahdistu uudestaan. Mutta Bäkkärit ite veti hienon kahden tunnin keikan. Istuttiin (tai no, seistiin) hyvillä paikoilla. Kuvat on siskon kamerassa ja kamera Jyväskylässä, että niitä ei nyt ainakaan vielä kuulu.

Aamulla (to) lähti juna kotiin 8.36. Kerettiin sitä ennen onneks syyä n.20 min aamupalaa. :D Siskon juna nääs Jklään lähti jo vartin yli kaheksan ja mentiin samaa matkaa.
Asusta ei oo kuvaa, mutta piirsin sen. Oli ehkä hiukan tekemisen puutetta.


Näin pääsitte todistamaan tätä visuaalista lahjakkuuttani. :D Mukavaa loppuiltaa teille kaikille. Itse lähden tästä nuorteniltaan ja siinä onkin murehtimista tarpeeksi.

Ei kommentteja: