keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Elokuviin liittyvät ruuat, kuten popcorn ja perunalastut, eivät lihota, koska ne ovat osa elokuvaelämystä, eivätkä ravintoa.

Sain lokakuussa mielestäni loistavan ajatuksen tehdä ystävieni joululahjat itse. Kaduin kyllä päätöstäni vielä muutama päivä ennen aattoa - varsinkin, kun päätin viikko ennen joulua tehdä ylimääräisenä tuon ensimmäisen kuvan possusormustimen, muiden ollessa vielä kesken. Kauan niissä kesti - kauiten kyllä varmaan lankojen valinnassa - mutta sain ne tehtyä jouluksi! Viimeisestä piposta oli kyllä melko vaikea luopua, kuten myös sorminukesta. Possu meni muutes samaan osoitteeseen kuin aiemmin samasta langasta kudottu porsas! "Porsaita äidin oomme kaikki.."

Olen kuullut, että saajat olisivat tykänneet lahjoista. Sietää tykätäkkin, kun niin paljon rakkautta näihin vuodatin! :D Tein vielä sisarelleni erivärisenä samanlaisen pyörylähuivin kuin kolmannessa kuvassa. Sydänten sijaan viimeistelin sen lumihiutaleella. Mutta sen ei tarvinnut olla valmis kuin vasta 29.pv, kun meillä vietettiin kakkosjoulua.
Mihinkään en käyttänyt kirjallisia ohjeita. Sain inspiraation mm. netistä löytyneistä kuvista.

Kun pääsen takaisin Jyväskylään, niin sitten olisi vuorossa ekat villasukat sitten ala-asteen!

Ei kommentteja: