tiistai 13. syyskuuta 2011

Makaroonia talon tapaan

Jos mun pitäis kirjoittaa ruuanlaitosta, siitä ei tulisi pitkä teksti. Tiivistettynä se olisi omalta osaltani keitä makaroonia ja keksi jotain lisuketta. Aina ne eivät ole kovin onnistuneita yhdistelmiä, mutta olen ainakin saanut syödäkseni viimeisenä reiluna kolmena viikkona (Kohta onkin kuukausi täynnä Jyväskylässä!).
Yksi makaroonia ja lisuketta - ruoka on itselleni kyllä ylitse muiden. Kun itsetehty makaroonilaatikko ilmeisesti (kauppamatematiikan luentojen mukaan) maksoi vuonna 2007 huimat 4,03€, pitää opiskelijana aina ajatella "miten saisin tästä entistä edullisempaa?". Saanko siis esitellä, äidiltäni taannoin opittu, opiskelijana todelliseen hyötykäyttöön otettu makaroonin ja naudan paistijauhelihan suurenmoinen yhdistelmä! Sillä kuka jaksaisi odottaa makaroonilaatikon valmistumista - jätä siis kananmuna omaksi ateriaksi ja maito kuppiinsa. Hyväksi maustettuna yksinkertainen ja edullinen (ei tartte olla paistijauhelihaa, parhaaksi kyllä todettu..) opiskelijaruoka: Makaroonipöperö/-pepu. Ei muuta kuin indeksilaskujen kimppuun!

Ei kommentteja: